קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות1
מגזין

קינמון טוסט קראנץ' מקרונים

קינמון טוסט קראנץ' מקרונים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קינמון טוסט קראנץ Macarons, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו קינמון טוסט קראנץ '® אצבעות פרנץ ' טוסט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 280 מעלות F. ומקווים גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. שקלו את החלבונים, קמח שקדים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ודגני טוסט קינמון טחונים בסולם המזון שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קינמון טחוןקינמון טחון
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סולם מטבחסולם מטבח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במערבל דוכן עם הקובץ המצורף whisk להוסיף חלבוני ביצה שקלו שלך, ואת הסוכר מכה על מהירות בינונית. הכה על בינוני גבוה עד פסגות נוקשות טופס. לוקח קרוב ל-5 דקות. ראה תמונות עבור חזותיים. להפריש במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים את אבקת הסוכר, קמח שקדים ודגנים לקערת ערבוב גדולה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מניחים מסננת או מסננת בסדר לנפות עד שכל החומרים יבשים עברו. מקפלים בעדינות את החלבונים לחומרים יבשים, ערבוב רק עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים את הבלילה לתוך שקית מאפה גדולה עם קצה עגול גדול מחובר. סיבובים צינור, על 1/2 אינץ ' זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף. תן ברז טוב או שניים של המחבת כדי להסיר את כל בועות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים macarons במשך 22-25 דקות. אתה תראה קליפה על גבי עם "רגליים" בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת. לאחר התקררות, לקחת מרית קיזוז כדי לשחרר מן הקלף. הצמד את macarons קרוב בגודל זה לזה כדי להתכונן למילוי.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
כדי להכין קרם חמאה, היכו חמאה מרוככת ואבקת סוכר עד שמנת וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
מוסיפים קינמון וסוכר חום לציפוי, מכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
10
מניחים קרם חמאה לתוך שקית מאפה בינונית עם קצה עגול גדול מחובר צינור גוש של ציפוי על מרכז מקרון העליון עם מקרון שני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מגישים טמפרטורת חדר. אחסן כל macarons הנותרים במקרר.