קינמון ללא גלוטן ועוגת פקאן קלויה בטטה מצופה בטטה
קינמון ללא גלוטן ועוגת פקאן קלוי מצופה בטטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך קינמון טחון, יוגורט, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת בטטה מוארת עם קרום פקאן מתוק ומלוח (ללא גלוטן, פחמימות נמוכות!), עוגיות פקאן בטטה ללא גלוטן, ו בטטה ללא גלוטן וסוכר, עוגיות פקאן וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם תרסיס בישול. בקערה קטנה, לערבב פקאנים, סוכר מגורען 1 כפית של קינמון.
מפזרים למחבת, הפיכת מחבת להפיץ באופן שווה.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, סוכר חום, 2 כפיות של קינמון, אגוז מוסקט, תפוחי אדמה מתוקים, שמן, יוגורט, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. בזהירות כפית למחבת.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מפזרים קלות עם אבקת סוכר.