קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

קיפלי ההונגרית השנייה

קיפלי ההונגרית השנייה
כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קיפלי ההונגרית השנייה, עוגיות Quickie Kifli, ו קרואסונים טבעונים-Posni Kifli.

הוראות

1
בקערה בינונית, חמאת שמנת וגבינת שמנת. מערבבים בחלמון ביצה ווניל. מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את תערובת הקמח קצת בכל פעם עד שהוא משולב באופן מלא. מחלקים את הבצק ל 5 חלקים, עוטפים בפלסטיק, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
3
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה לפסגות רכות, להוסיף סוכר קצת בכל פעם תוך המשך להכות עד פסגות נוקשות. מקפלים אגוזי מלך הקרקע, ולהניח בצד. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 עד 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חותכים לריבועים 3 אינץ', מניחים 1/2 כפית מילוי במרכז כל ריבוע ומתגלגלים מפינה לפינה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
מניחים על סדינים עוגיות ומקררים עד מוקשה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עוגיות במשך 10 עד 12 דקות, עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מרדדים בסוכר ' ממתקים כאשר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גלולגלול