מתכון הקיץ קרבונרה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 35 דקות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 630 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, דלעת קיץ, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קיץ קרבונרה, קיץ ירקות קרבונרה, ו שרימפס קיץ ופסטה תירס מתוק קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הבצל, הדלעת, הקישואים והשום בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים עגבניות; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
הסר ושמור על חום.
4
מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים ביצים למחבת. מבשלים ומערבבים עד שתערובת הביצים מצפה כף מתכת ומגיעה ל -160 גרם (התערובת תיראה כמו ביצה מוקצפת רכה).
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים ספגטי ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה