קיץ קרבונרה
מתכון הקיץ קרבונרה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 35 דקות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 630 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, דלעת קיץ, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קיץ קרבונרה, קיץ ירקות קרבונרה, ו שרימפס קיץ ופסטה תירס מתוק קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הבצל, הדלעת, הקישואים והשום בשמן עד שהם רכים.
מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים ביצים למחבת. מבשלים ומערבבים עד שתערובת הביצים מצפה כף מתכת ומגיעה ל -160 גרם (התערובת תיראה כמו ביצה מוקצפת רכה).
מסננים ספגטי ומניחים בקערה.
מוסיפים ביצים; לזרוק למעיל.
מוסיפים את תערובת הירקות, הגבינה, הבייקון, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל; זורקים בעדינות לציפוי.