קיש אספרגוס טרי
המתכון קיש אספרגוס טרי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הארוחה הזאת. אם יש לך חלב, פירורי לחם, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קיש או אספרגס וסאומון (קיש אספרגוס וסלמון), קיש חזיר ואספרגוס, ו קיש חזיר ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שמונה חניתות אספרגוס ל -4 אינץ'. חתיכות; חותכים חניתות שנותרו ל-1/2 אינץ'. חתיכות.
חותכים את כל האספרגוס בכמות קטנה של מים עד שהם רכים; מסננים ומניחים בצד. מרפדים את מעטפת המאפה הלא נקרעת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450; במשך 5 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. בסיר על אש בינונית ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח ומלח. מוסיפים חלב בהדרגה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה. מערבבים כמות קטנה לביצים; להחזיר את כל למחבת. מערבבים גבינה ו 1/2-ב. חתיכות אספרגוס. יוצקים לתוך קרום.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 35 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה. סדר את ה-4 אינץ'. חתיכות אספרגוס בתבנית דיבור מעל.