קיש בייקון וכרישה
קיש בייקון-וכרישה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 284 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי טימין, מלח ופלפל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בייקון וכרישה קיש, קיש בייקון וכרישה, ו כרישה, פטריות וקיש בייקון.
הוראות
הפוך את הקרום: במעבד מזון, דופק את 2 1/2 כוסות קמח עם המלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים את חלמון הביצה ואת מי הקרח ואת הדופק עד המאפה הוא רטוב. הפוך את המאפה על משטח עבודה משוריין ללוש 2 או 3 פעמים, רק עד חלקה. לטפוח את המאפה לתוך 2 דיסקים, לעטוף פלסטיק ומקרר עד המשרד, על 20 דקות.
על משטח מקומח, רול 1 דיסק של הבצק לסיבוב 12 אינץ'. להקל את המאפה לתוך מחבת טארט מחורץ 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת ללא מתיחה. לקצץ את העודף ולהשתמש בו כדי לתקן את כל החורים. מקררים את קליפת הטארט ל-10 דקות. חזור עם המאפה שנותר.
קו פגזי טארט עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את קליפות טארט במשך 30 דקות, רק עד יבש.
הסר את נייר הכסף ואת משקולות עוגה ואופים את הקרום במשך כ 15 דקות יותר, עד שהם יבשים וזהב.
להעביר את מחבתות טארט ל 2 סדינים אפייה חסון.
בינתיים, לעשות את המילוי: במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה פריך, על 7 דקות.
מסננים את הבייקון, משאיר 1 כף של השומן במחבת.
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית למחבת, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הם התרככו אבל לא השחמה, כ 5 דקות.
להעביר לקערה ולתת מגניב. מערבבים בבייקון וגבינה.
נחלק את המילוי בין קליפות הבייקון והכרישה. בקערה, לטאטא את הביצים עם חלמוני ביצה ושמנת כבדה. מתבלים קלות במלח ופלפל לבן.
יוצקים את רפרפת לתוך קונכיות טארט ואופים במשך כ 30 דקות, סיבוב הסדין באמצע הדרך אפילו לאפייה, עד נפוח ושחמה קלות.
להעביר את הקישים למתלה ולתת מגניב במשך 15 דקות.
הסר את הטבעות, לחתוך את הקישים לתוך טריזים ומגישים.