קיש חזיר וגבינה בריא יותר של בקי
אם יש לכם עירית, בצל ירוק, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. . מתכונים דומים: Ham Hawaiian ומחווני גבינה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). פרוש את קרום העוגה ולחץ לצלחת פאי בגודל 8 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק עד נבול ומתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מורחים חזיר על קרום עוגה מוכן העליון עם בצל ירוק.
מקציפים תחליף ביצה, מתאדים חלב, גבינת מוצרלה בקערה.
מפזרים גבינת פרמזן ומקשטים עם עירית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להגדיל את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד קיש הוא השחמה, 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר קיש לנוח עד ביצים נקבעות, כ -30 דקות יותר.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur]()
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.