קיש לה בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קיש לה בנדיקט, קיש קישואים וגבינת עיזים (קיש דה קורג'טים או צ' מורטובר), ו קיש או אספרגס וסאומון (קיש אספרגוס וסלמון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים אספרגוס עד שהם רכים, כ -10 דקות. מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים בייקון קנדי, בצל מגורר ושום לתוך האספרגוס; מבשלים ומערבבים עד שהשום ריחני, בערך 1 דקה.