קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קיש לוריין

קיש לוריין
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר,אז נסו קיש לוריין. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, שמנת כפולה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין.

הוראות

1
למאפה הכניסו את הקמח, החמאה, החלמון ו -4 כפיות מים קרים למעבד מזון. באמצעות כפתור הדופק, התהליך עד שהתערובת נקשרת. עצה את המאפה על משטח מקומח קלות, לאסוף לתוך כדור חלק, ואז להתגלגל דק ככל שתוכל. קו 23 איקס 2.5 סנטימטר רופף תחתית, פח פלאן מחורץ, הקלת המאפה לתוך הבסיס. חתוך את קצוות המאפה במספריים (שמור כל קישוטים) כך שהוא יושב מעט מעל הפח (אם הוא מתכווץ, הוא לא אמור לרדת כעת מתחת לגובה הפח). לחץ על המאפה לתוך החלילים, דוקר קלות את הבסיס במזלג, ואז צונן במשך 10 דקות. מכניסים נייר אפייה לתנור ומחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס / מאוורר 180 מעלות צלזיוס / גז 6.שלב 2: מרפדים את מארז המאפה בנייר כסף, הצד המבריק כלפי מטה, ממלאים בשעועית יבשה ואופים על הסדין החם למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
מספריים מטבחמספריים מטבח
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מוציאים נייר כסף ושעועית ואופים 4-5 דקות נוספות עד שהמאפה מזהיב חיוור. אם אתה מבחין חורים קטנים או סדקים, תיקון עם קישוטים מאפה. אתה יכול לעשות עד לנקודה זו יום קדימה.שלב 3: בזמן שהמאפה מתבשל מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מחממים מחבת קטנה, טיפ ב לארדונים ומטגנים במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את כל הנוזל שיוצא, ואז ממשיכים לבשל עד שהגרדונים פשוט מתחילים לצבוע, אך אינם פריכים.
5
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
חותכים שלושה רבעים מהגבינה לקוביות קטנות ומגרדים דק את השאר. מפזרים את קוביות הגבינה והלרדונים המטוגנים מעל תחתית מארז המאפה.שלב 4: בעזרת כף מקציפים את קרם פראשה כדי להרפות אותו ואז מקציפים לאט את הקרם הכפול.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מערבבים פנימה את הביצים הטרופות. מתבלים (לא צריך הרבה מלח) ומוסיפים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
יוצקים שלושה רבעים מהמילוי למארז המאפה.שלב 5: משוך למחצה את מדף התנור והניח את תבנית הפלאן על תבנית האפייה. שופכים במהירות את שארית המילוי למארז המאפה - מקבלים אותו ישר למעלה בדרך זו. מפזרים את הגבינה המגורדת מעל החלק העליון ואז דוחפים בזהירות את המדף חזרה לתנור. מנמיכים את התנור ל -190 מעלות / מאוורר 170 מעלות / גז
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים כ-25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב ורך (המרכז לא אמור להרגיש יציב מדי).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
תן לקיש להסתפק 4-5 דקות, ואז הסר מהפח.
11
מגישים טרי אפוי, אם כי זה גם קר טוב.