קיש לוריין II
קיש לוריין ii דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר ים תיכונית. אם יש לך בייקון, גבינה שוויצרית, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו קיש חדש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קונכייה קו עם נייר כסף.
הסר רדיד ואופים במשך 5 דקות נוספות, או עד הקרום מוגדר ויבש.
הסר מהתנור ולהפוך את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
במחבת גדולה, לבשל בייקון עד פריך.
ניקוז ושמור 2 כפות של טפטוף. פורסים את הבייקון ומניחים בצד. מבשלים בצל במחבת עם טפטופים שמורים; מבשלים עד הבצל הוא רך ולאחר מכן לנקז.
בקערה גדולה, מערבבים יחד חלב, מלח וביצים. מערבבים בבייקון ובצל. בקערה נפרדת, לזרוק גבינה וקמח יחד, ולאחר מכן להוסיף תערובת ביצים. הקפד לערבב היטב.
יוצקים תערובת ביצים לתוך קרום העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז קיש יוצא נקי. במידת הצורך, מכסים את קצה הקרום בנייר כסף בעת אפייה כדי למנוע שריפה או overbrowning.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.