קיש עדשים
קיש עדשים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חלב, עדשים, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קיש עדשים, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את הבצל ושמן זית לצלחת עוגת צלחת עמוקה 9 אינץ'.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד בצל הוא רך.
מניחים את העדשים והמים לסיר, ומביאים לרתיחה. מבשלים כ -20 דקות, או עד עד עדשים הם מכרז.
מסננים את רוב המים, ואז מניחים את פרחי הברוקולי על גבי העדשים. לכסות ולבשל במשך כ 5 דקות. זה יהיה לייבש את העדשים, ולבשל את הברוקולי.
מעבירים את העדשים, ברוקולי ועגבניות לצלחת העוגה עם הבצל, ומערבבים כדי להפיץ באופן שווה כל פריט. מערבבים בגבינה בשלב זה אם משתמשים. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח, פלפל, תיבול איטלקי.
יוצקים את החומרים בצלחת העוגה.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז מוצק כאשר הקיש מתנועע. מגניב במשך כמה דקות לפני חיתוך והגשה.