קיש צמחוני
קיש צמחוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1528 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, אבקת קארי, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קיש צמחוני, קיש צמחוני, ו קיש רזה מדרום-מערב ללא סרטנים {צמחוני} (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1 כפית מלח על קישואים ולתת לשבת במשך 10 דקות כדי לנקז מים.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (235 מעלות C). קונכיית מאפה קו עם עובי כפול של רדיד אלומיניום חובה כבדה.
אופים קונכיית מאפה בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות; להסיר לסכל ואופים עד הקליפה הוא השחמה קלות, על 5 דקות יותר.
להפחית חום תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל ירוק, עגבניות, פטריות, שום וקישואים עד רק רך, על 5 דקות. מערבבים אבקת קארי, 1/2 כפית מלח, פלפל, וקינמון; תערובת ירקות כפית לתוך הקרום.
מקציפים ביצים בקערה; מערבבים בחלב, גבינת פרמזן וגבינת צ ' דר. בזהירות לשפוך תערובת ביצה על ירקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.