קיש קפרזה ללא סרטנים
קיש קפרזה ללא סרטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, פירורי לחם אחרים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קיש ללא סרטנים מאת פאם, קיש ללא סרטנים, ו קיש ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מעיל 9 אינץ ' עמוק בצד מחבת עוגה עם תרסיס בישול nonstick. מפזרים באופן שווה 2 כפות של פירורי הלחם לתוך המחבת.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני נמוך.
מוסיפים את הבצל ו 1/8 כפית מלח ומכסים את המחבת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להתרכך ללא צבע, על 15 דקות. מערבבים את העגבניות הקצוצות ומבשלים 1 דקה.
מעבירים לקערה בינונית ומניחים בצד.
בינתיים, מוסיפים את הביצים, חלבונים ביצה, ריקוטה, חלב, 1/3 כוס הנותרים פירורי לחם ו 3/4 כפית מלח לבלנדר עד משולב היטב וחלק. מערבבים את בזיליקום פרוס ואת תערובת בצל עגבניות.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך מחבת העוגה מוכנה.
מפזרים עם מוצרלה. מסדרים את העגבניות החתוכות בסגנון חופף סביב החלק העליון.
אופים עד הביצים נקבעות והגבינה מושחמת קלות, כ -35 דקות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות כדי להשלים את תהליך הבישול.
מקשטים עם sprig בזיליקום טרי. חותכים לתוך 4 טריזים עם סכין חדה לשרת.