קיש תרד
המתכון תרד קיש מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 1051 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מלח, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קיש תרד, תרד & קיש בשר חזיר, ו קיש תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F (על מהירות מאוורר נמוכה, אם באמצעות הסעה). במהלך תקופה זו, לכסות את החלק התחתון של הפירוק עם רדיד אלומיניום שעועית לא מבושל.
מניחים את piecrust בתנור ואופים (אופים עיוור) במשך 10 עד 12 דקות כדי לאפשר את הקרום לבשל. הקרום צריך להיות חום בהיר על הקצוות בעת הסרת מהתנור.
במהלך הבישול של הקרום, לטאטא יחד את החלב, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וביצים בקערה. לאחר ערבוב הביצים, בקערה שנייה, למזג יחד את התרד, בייקון, גבינה ופטרוזיליה.
מוסיפים חצי מתערובת הביצים כדי לצפות את החומרים, שוב ערבוב היטב. לאחר מכן, מוסיפים את התערובת לקרום מבושל ולאחר מכן לסיים עם תערובת הביצה הנותרת.
אופים בתנור עד אמצע הקיש מוגדר, כ -20 דקות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.