קיש תרד עם קרום תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קיש תרד עם קרום תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 268 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם תרד לתינוק, חלב, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. נסו קיש תרד ופטריות עם קרום חשיש תפוחי אדמה, קיש עגבניות, תרד ושמיר עם קרום תפוחי אדמה מגורר, ו תרד, בצל מקורמל וקיש שברולט עם קרום תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. לחץ על פירה על הצדדים התחתונים ומעלה של 9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה עמוקה.
אופים 30 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.
במחבת גדולה מחממים את שארית השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תרד, בייקון ורוזמרין; כף מעל קרום. בקערה קטנה מקציפים ביצים,חלב ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים גבינה.
יוצקים מעל תערובת פטריות.
אופים 25-30 דקות או עד להזהבה וסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.