קישואים חמוצים כבושים
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה הוא אהב על ידי 256 אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מלח כבישה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 שעות. נסו סלק חמוץ ביצים ממולאות בקארי, קישואים כבושים, ו סרטי קישואים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הקישואים ולאחר מכן, באמצעות מנדולינה, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
בסיר גדול, לשלב חומץ תפוחים, מים, סוכר, מלח, אבקת קארי, זרעי חרדל כורכום, ולהביא לרתיחה.
הוסף פרוסות קישואים. מבשלים 5-6 דקות, עד שהנוזל חוזר לרתיחה והקישואים מתחילים להפוך לצהובים.
לארוז פרוסות קישואים לתוך צנצנות ליטר מוכנות לכסות עם נוזל. השתמש במקלות אכילה כדי להבטיח שאין בועות אוויר לכודות בין פרוסות הקישואים. נגב את החישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד בפחית אמבט מים רותחים במשך 10 דקות. כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנות מן canner ולמקם על מגבת מטבח מקופלת להתקרר.
כאשר צנצנות חזרו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות חותמות הבדיקה. צנצנות אטומות ניתן לאחסן במקום קריר, כהה עד שנה אחת. אם כל צנצנות לא חותם, למקם במקרר ולהשתמש מיד.
תן חמוצים להישאר בצנצנות לפחות 48 שעות לפני הפתיחה.