קישואים מאודים בשומשום
קישואים מאודים בשומשום הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטואובו, ומתאים ל-fodmap, המכיל 2 מנות. תוספת זו מכילה 67 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 57 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קישואים, רוטב סויה, שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו בטן חזיר סינית מבושלת בחמישה תבלינים עם שורש לוטוס ויוקה מאודת , פלאן סיני מאודה וארטישוק איטלקי מאודה .
הוראות
חותכים את הקישואים לחצי לאורכם ולאחר מכן לפרוסות של 1/2 אינץ'.
מניחים בסלסלת אידוי; מניחים בסיר קטן מעל 2.5 ס"מ מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים באדים במשך 5-7 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, בקערה קטנה, ערבבו את השמן, מיץ הלימון, שומשום, רוטב הסויה, המלח והפלפל.
מעבירים את הקישואים לקערת הגשה; מזלפים מעל את תערובת השומשום ומערבבים לציפוי.