קישואים ממולאים בפארו, פלפל אדום ופטה
קישואים ממולאים פארו, פלפל אדום ו Fetan הוא מנת תוספת צמחונית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, יין, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, בצל, פטה, סלט פארו פלפל, ו קישואים ממולאים בחסילונים ופטה.
הוראות
מבשלים פארו בשפע של מים מלוחים רותחים במהירות עד מכרז, על 30 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות. משמנים צלחת גראטן 5 ליטר עם שמן זית.
חותכים את הקישואים חצי לאורכו ולהשתמש כף מלון או משונן כדי להסיר את הקרביים של הקישואים כדי להפוך את מה שנראה כמו קאנו. אם משתמשים בכדור מלון, להשתמש בסקופ הגדול כדי להסיר את רוב עיסת הכדורים ולאחר מכן את הסקופ הקטן כדי להחליק את הצדדים. תשאיר בערך סנטימטר אחד של הבשר בצדדים וקצת יותר בתחתית. לאסוף את עיסת על קרש חיתוך לקצוץ גס.עונת החלק הפנימי של סירות קישואים בקלילות עם מלח ואדים מעל מים רותחים במהירות עד רך כמעט, על 5 דקות.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהוא מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את פלפל אדום ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מוסיף את עיסת קישואים קצוצים ובזיליקום ומבשלים עד יבש, על 10 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך, 5 דקות.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד יבש. להפריש להתקרר.
מערבבים את פארו מבושל, פיסטוק ו feta לתוך תערובת ירקות מקורר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומכניסים את התערובת לקישואים חלולים, עולים למעלה. זה ייקח 4 עד 6 כפות לכל קישואים חצי.מסדרים את קישואים ממולאים בצלחת gratin; הם עשויים להתאים די בחוזקה.
מפזרים את צמרות עם פטה מתפורר יותר.
יוצקים את המים לתבנית האפייה כך שהוא פשוט מכסה את הקרקעית.
אופים עד צמרות יש השחמה, על 15 עד 20 דקות.
לטפטף את החלק העליון של כל קישואים עם קצת יותר שמן זית, להעביר מגש מנה לפזר על בזיליקום רסיסים יותר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.