קישואים פריחת פונטינה פניני
פריחת קישואים פונטינה פניני הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך x לחם כפרי, גבינת פונטינה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פרושוטו, פונטינה ופניני, ארטישוק ופונטינה פניני, ו מתוק תפוח פונטינה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
בעדינות לשטוף ולייבש פריחת קישואים.
Heat3 כפות שמן במחבת nonstick גדולה-חום גבוה מדיום.
הוסף פריחה ו sautéuntil מתחיל חום כתמים, turningoften, על 2 דקות.
מפזרים 1/4teaspoon fleur de sel ו 1/8 כפית whitepper.
מעבירים פרחים למגבוני נייר ומורידים בעדינות עודפי שמן.
מניחים 4 פרוסות לחם על משטח העבודה.
מפזרים 1/2 כוס פונטינה על כל פרוסה. Topeach עם 5 פרחים. למעלה עם שאריות 4 פרוסות לחם; לחץ למטה כדי קומפקטי.מברשת קלה שני הצדדים של לחם עם שמן.
אם באמצעות גריל panini, לבשל כל sandwichuntil חום זהוב, על 7 דקות. אם usingnonstick מחבת, מחבת חום מעל mediumheat; להוסיף כריכים למחבת, ואז העליון עםמחבת כבדה שנייה לשקול. Grillsandwiches עד חום זהוב ו cheesemelts, על 4 דקות לכל צד.