קל בשר Osso Buco
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? אוסובוקו בקר קל יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו יין, קורנפלור, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו בישול איטי בשר Osso Buco, אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1/2 כפית מלח על בשר.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן; מערבולת מעיל.
הוסף בשר; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים בשר לבישול חשמלי איטי של 6 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת.
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, רסק עגבניות ושום; מטוגנים 4 דקות.
מוסיפים מלאי ופטריות. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת מניות, יין, עמילן תירס, פלפל ועלה דפנה לבישול איטי.
מניחים עגבניות על מחבת ג ' לי. לצלות 8 דקות או עד מושחר.
מניחים עגבניות על בשר בקר, לחיצה קלה למחוץ.
מכסים ומבשלים על 8 שעות נמוכות או עד בשר רך.
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות. מערבבים בשר 1 1/4 כפיות מלח לתוך סיר. זרוק את עלה המפרץ.
מערבבים פטרוזיליה, קליפה ושום.