קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות32
מגזין

קל כתום זיגוג ברווז

קל כתום זיגוג ברווז
קל כתום זיגוג ברווז עשוי להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 1456 קלוריות. 22 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו ברווזון, סוכר חום, רוטב טריאקי בבקבוקים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם זיגוג כתום, ברווז קלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום, ו ברווז קלוי עם זיגוג חמוציות, תפוז והל.

הוראות

1
יוצקים לקערה את הסודה הכתומה, תרכיז מיץ התפוזים, רוטב הברביקיו, הסוכר החום ורוטב הטריאקי, ומערבבים לאיחוד והמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
רוטב טריאקירוטב טריאקי
סוכר חוםסוכר חום
כתוםכתום
סוכרסוכר
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוציאים עודפי שומן מתוך הברווזון, מניחים את הברווז לתבנית צלייה ודוקרים את העור כולו במזלג כדי לאפשר לשומן להתנקז בזמן הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מברישים את הברווזון בתערובת התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
5
מניחים את הפטריות לתוך חלל הברווז, וכף בחלק מרוטב התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
כתוםכתום
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
6
צולים את הברווז בתנור שחומם מראש, מברישים אותו כל 20 עד 30 דקות ברוטב התפוזים, עד שמדחום בשר המוחדר לחלק עבה של ירך קורא 165 מעלות פרנהייט (75 מעלות צלזיוס), בערך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור