קל כתום זיגוג ברווז
קל כתום זיגוג ברווז עשוי להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 1456 קלוריות. 22 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו ברווזון, סוכר חום, רוטב טריאקי בבקבוקים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם זיגוג כתום, ברווז קלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום, ו ברווז קלוי עם זיגוג חמוציות, תפוז והל.
הוראות
יוצקים לקערה את הסודה הכתומה, תרכיז מיץ התפוזים, רוטב הברביקיו, הסוכר החום ורוטב הטריאקי, ומערבבים לאיחוד והמסת הסוכר.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים עודפי שומן מתוך הברווזון, מניחים את הברווז לתבנית צלייה ודוקרים את העור כולו במזלג כדי לאפשר לשומן להתנקז בזמן הצלייה.
מברישים את הברווזון בתערובת התפוזים.
מניחים את הפטריות לתוך חלל הברווז, וכף בחלק מרוטב התפוזים.
צולים את הברווז בתנור שחומם מראש, מברישים אותו כל 20 עד 30 דקות ברוטב התפוזים, עד שמדחום בשר המוחדר לחלק עבה של ירך קורא 165 מעלות פרנהייט (75 מעלות צלזיוס), בערך 2 1/2 שעות.