קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

קל לבישול איטי קרנה גויסאדה

קל לבישול איטי קרנה גויסאדה
סיר איטי קל קרנה גויסאדה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, אבקת צ'ילי, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 87 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 6 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. מתכונים דומים: קרנה גויסאדה-סיר איטי, סיר איטי קרנה גויסאדה, ו קרן גויסאדה.

הוראות

1
שלב בקערה גדולה בקר, תפוחי אדמה, בצל, פלפלים ושום. בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, אבקת הצ ' ילי, הכמון והמלח. זורקים את תערובת הבקר עם תערובת הקמח עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים את התערובת לתוך סיר איטי, ושופכים מספיק בשר בקר כדי בקושי לכסות את הבשר. אם אין לכם מספיק, תוכלו למלא את שארית הדרך במים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מבשלים על נמוך עד שהבשר רך, 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות