קל ללא רול, ללא למתוח בסגנון סיציליאני פיצה מרובע בבית
גשו לסופר וקנו סוכר, עגבניות משומר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Original Sicilian Pasta Co. שרימפס אלפרדו אתה יכול לעשות טעים בסגנון איטלקי אוכל בבית, פיצה בסגנון סיציליאני חזיר ניצחון עבור # SundaySupper, ו פיצה סיציליאנית לבנה עם קרום קשקשי בסגנון מאפה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד בודק עוגה מוכנס למרכז פוגש שום התנגדות, על 15 דקות. לעבור דרך ricer תפוחי אדמה לתוך קערה קטנה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך עשר דקות. אתה צריך 6 אונקיות של תפוחי אדמה מתובלים.
בינתיים, לשלב קמח, מלח, שמרים, סוכר, ו 2 כפות שמן זית בקערה של מערבל לעמוד (ראה הערה עבור גרסה ללא מיקסר).
הוסף 11.25 אונקיות (כ 1/3 כוס) מים למיקסר ומערבבים במהירות בינונית עד שהוא מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש.
מוסיפים תפוחי אדמה מקוררים, מגבירים את המהירות לגובה בינוני ומערבבים עד שהבצק נמתח וחלק, כ-6 דקות. הבצק צריך להיצמד לתחתית הקערה אבל להתרחק מהצדדים.
יוצקים את שמן הזית הנותר לתוך תבנית אפייה מעוטרת ומתפשטים על פני השטח הפנימי כולו בידיים.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ולשפשף את המשטח העליון בשמן עד מצופה היטב. מכסים בסדין אפייה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר עד שהבצק יתפשט ויגע כמעט בכל קצה של תבנית אפייה, כ-2 שעות.
לרוטב: בעוד הבצק עולה, מחממים שמן זית וציפורן שום במחבת 8 אינץ ' מעל חום בינוני עד מבעבע קלות. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השום הוא חום רך, על 10 דקות, שיני שום מרפרף פעם אחת במהלך הבישול.
העברת שיני שום לקערה של מעבד מזון או בלנדר (ללא שמן).
מוסיפים עגבניות מנוקזות. לעבד או להתמזג עד לטחון באופן גס, ולהניח בצד.
מעבירים שמן זית ריחני שום לסיר גדול וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים פתיתי אורגנו ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים תערובת עגבניות, סוכר וגבעולי בזיליקום. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת מעט, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
כדי לסיים את הפיצה: 30 דקות לפני האפייה, התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-550 ° F. הסירו בזהירות את גלישת הפלסטיק מבצק הפיצה. שימוש בידיים משומנות ולהיות עדין ככל האפשר כדי לשמור על בועות אוויר, לדחוף ולמתוח את הבצק לפינות המחבת על ידי לחיצה החוצה מהמרכז ולהרים כל פינה ולמתוח אותו מעבר לקצה המחבת. זה צריך למשוך בחזרה עד המחבת הוא פשוט מלא בצק.
מורחים כ 2/3 כוס רוטב על פני השטח העליון של פיצה עם גב של כף, משאיר גבול 1 אינץ ' כל הדרך מסביב לקצה.
מפזרים חצי פרמזן, תוך התמקדות בקצוות הקרום.
אופים במשך 5 דקות, להסיר מהתנור, ולהפיץ מוצרלה באופן שווה על פני השטח. נקודה יותר רוטב עגבניות כתמים לא סדירים על פני השטח (ייתכן שיהיה רוטב נוסף). למעלה עם עלי בזיליקום ופרמזן שנותר.
חזור לתנור ואופה עד הקרום הוא השחמה היטב גבינה נמסה ושחמה קלות כתמים, 10 עד 15 דקות יותר. אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך גדול (פיצה עשויה להיצמד למחבת בשלב מסוים—להשתמש במרית כדי לחטט אותו בזהירות), לחתוך 8 או 12 פרוסות מלבניות, לשרת.