קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

קל ללא רול, ללא למתוח בסגנון סיציליאני פיצה מרובע בבית

קל ללא רול, ללא למתוח בסגנון סיציליאני פיצה מרובע בבית
גשו לסופר וקנו סוכר, עגבניות משומר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Original Sicilian Pasta Co. שרימפס אלפרדו אתה יכול לעשות טעים בסגנון איטלקי אוכל בבית, פיצה בסגנון סיציליאני חזיר ניצחון עבור # SundaySupper, ו פיצה סיציליאנית לבנה עם קרום קשקשי בסגנון מאפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד בודק עוגה מוכנס למרכז פוגש שום התנגדות, על 15 דקות. לעבור דרך ricer תפוחי אדמה לתוך קערה קטנה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך עשר דקות. אתה צריך 6 אונקיות של תפוחי אדמה מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, לשלב קמח, מלח, שמרים, סוכר, ו 2 כפות שמן זית בקערה של מערבל לעמוד (ראה הערה עבור גרסה ללא מיקסר).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף 11.25 אונקיות (כ 1/3 כוס) מים למיקסר ומערבבים במהירות בינונית עד שהוא מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים תפוחי אדמה מקוררים, מגבירים את המהירות לגובה בינוני ומערבבים עד שהבצק נמתח וחלק, כ-6 דקות. הבצק צריך להיצמד לתחתית הקערה אבל להתרחק מהצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את שמן הזית הנותר לתוך תבנית אפייה מעוטרת ומתפשטים על פני השטח הפנימי כולו בידיים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ולשפשף את המשטח העליון בשמן עד מצופה היטב. מכסים בסדין אפייה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר עד שהבצק יתפשט ויגע כמעט בכל קצה של תבנית אפייה, כ-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
לרוטב: בעוד הבצק עולה, מחממים שמן זית וציפורן שום במחבת 8 אינץ ' מעל חום בינוני עד מבעבע קלות. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השום הוא חום רך, על 10 דקות, שיני שום מרפרף פעם אחת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
העברת שיני שום לקערה של מעבד מזון או בלנדר (ללא שמן).
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים עגבניות מנוקזות. לעבד או להתמזג עד לטחון באופן גס, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
10
מעבירים שמן זית ריחני שום לסיר גדול וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים פתיתי אורגנו ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
12
מוסיפים תערובת עגבניות, סוכר וגבעולי בזיליקום. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת מעט, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
כדי לסיים את הפיצה: 30 דקות לפני האפייה, התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-550 ° F. הסירו בזהירות את גלישת הפלסטיק מבצק הפיצה. שימוש בידיים משומנות ולהיות עדין ככל האפשר כדי לשמור על בועות אוויר, לדחוף ולמתוח את הבצק לפינות המחבת על ידי לחיצה החוצה מהמרכז ולהרים כל פינה ולמתוח אותו מעבר לקצה המחבת. זה צריך למשוך בחזרה עד המחבת הוא פשוט מלא בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מורחים כ 2/3 כוס רוטב על פני השטח העליון של פיצה עם גב של כף, משאיר גבול 1 אינץ ' כל הדרך מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
מפזרים חצי פרמזן, תוך התמקדות בקצוות הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
16
אופים במשך 5 דקות, להסיר מהתנור, ולהפיץ מוצרלה באופן שווה על פני השטח. נקודה יותר רוטב עגבניות כתמים לא סדירים על פני השטח (ייתכן שיהיה רוטב נוסף). למעלה עם עלי בזיליקום ופרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
17
חזור לתנור ואופה עד הקרום הוא השחמה היטב גבינה נמסה ושחמה קלות כתמים, 10 עד 15 דקות יותר. אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
העברה ללוח חיתוך גדול (פיצה עשויה להיצמד למחבת בשלב מסוים—להשתמש במרית כדי לחטט אותו בזהירות), לחתוך 8 או 12 פרוסות מלבניות, לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף