תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל לעשות משולבת ארוחת ערב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1756 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם גבינת פרמזן, פתיתי פלפל, יחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים מצטיינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קל להכין לחמניות מחיטה מלאה, זה סיר אחד תאילנדי הוא ארוחת ערב קלה לעשות הלילה, ו פשטידת רועים קלה (בשר בקר ו/או כבש משולב) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת זכוכית בינונית מערבבים את מיץ הלימון, חרדל, רוטב ווסטרשייר, מלח, שום, וממרח אנשובי, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
משחת אנשובי
עבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את שמן הזית ושמן הקנולה, ומקציפים יחד לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לטאטא כל הזמן, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב לאנשובי mixture.To להרכיב את הסלט, למקם את החסה הצוננת בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
להוסיף 4, כפות של ההלבשה לזרוק, הפצת באופן שווה.
5
הוסף 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת
6
הוסף את קרוטונים, אנשובי (אם אתה משתמש בהם) ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קרוטונים
7
מפזרים על 2 כפות של גבינת פרמזן וקומץ קרוטונים נוספים.קרוטונים ניתן לאחסן במיכל אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחם.Pesto1 חבורה בזיליקום טרי (כ 3 כוסות, ארוז) שטוף וטווה פטרוזיליה איטלקית חבורה dry1 (כ 2 כוסות,) שטוף וטווה שיני שום dry2, peeled1-12 כוסות תוספת שמן זית כתית כוס טרי מגוררת פרמזן cheese8 פתיתים farfalle (פפיון פסטה) פלפל אדום
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה עלה שטוח
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
Farfalle
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קרוטונים
8
במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, פטרוזיליה, ושום. תהליך בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מניחים את צנוברים במחבת יבשה קטנה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. תניח בצד.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.