קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

קל לעשות משולבת ארוחת ערב

קל לעשות משולבת ארוחת ערב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל לעשות משולבת ארוחת ערב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1756 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם גבינת פרמזן, פתיתי פלפל, יחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים מצטיינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קל להכין לחמניות מחיטה מלאה, זה סיר אחד תאילנדי הוא ארוחת ערב קלה לעשות הלילה, ו פשטידת רועים קלה (בשר בקר ו/או כבש משולב) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית בינונית מערבבים את מיץ הלימון, חרדל, רוטב ווסטרשייר, מלח, שום, וממרח אנשובי, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
משחת אנשובימשחת אנשובי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את שמן הזית ושמן הקנולה, ומקציפים יחד לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לטאטא כל הזמן, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב לאנשובי mixture.To להרכיב את הסלט, למקם את החסה הצוננת בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להוסיף 4, כפות של ההלבשה לזרוק, הפצת באופן שווה.
5
הוסף 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
6
הוסף את קרוטונים, אנשובי (אם אתה משתמש בהם) ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קרוטוניםקרוטונים
7
מפזרים על 2 כפות של גבינת פרמזן וקומץ קרוטונים נוספים.קרוטונים ניתן לאחסן במיכל אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחם.Pesto1 חבורה בזיליקום טרי (כ 3 כוסות, ארוז) שטוף וטווה פטרוזיליה איטלקית חבורה dry1 (כ 2 כוסות,) שטוף וטווה שיני שום dry2, peeled1-12 כוסות תוספת שמן זית כתית כוס טרי מגוררת פרמזן cheese8 פתיתים farfalle (פפיון פסטה) פלפל אדום
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
FarfalleFarfalle
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קרוטוניםקרוטונים
8
במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, פטרוזיליה, ושום. תהליך בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מניחים את צנוברים במחבת יבשה קטנה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. תניח בצד.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
ניקוז, הזמנת כוס מי הפסטה.תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הוסף כוס של פסטו ומערבבים היטב,
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
12
הוסף 1/2 כוס של מי פסטה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
מוסיפים פרמזן מגורר ואגוזי סיכה קלויים, ומערבבים היטב
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
14
יוצקים לתוך קערה גדולה, מוסיפים יותר גבינת פרמזן אם אתה רוצה (אני אוהב) פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מגישים מיד או בחדר temperature4 עד 6 מנות!

מרכיבים

4פילהפילה אנשובי, קצוץ לתוך ממרחפילה אנשובי, קצוץ לתוך ממרח6שרימפס וורידיםמצאתי גם בזיליקום יפה ופטרוזיליה איטלקית אז כמובן שאני עושה פסטו ויגיש אותו עם פסטה Farfalle. (עניבת פרפר)מצאתי גם בזיליקום יפה ופטרוזיליה איטלקית אז כמובן שאני עושה פסטו ויגיש אותו עם פסטה Farfalle. (עניבת פרפר)11 כף אורגנו מיובשהיום בשוק הפתוח: סלט קיסר ופסטוהיום בשוק הפתוח: סלט קיסר ופסטו6שרימפס וורידיםסלט קיסרסלט קיסר6שרימפס וורידיםסלט ורוטב קיסרסלט ורוטב קיסר1בצל אדום גדולאנשובי, לקישוטאנשובי, לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1מיכלקרוטונים ניתן לאחסן אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחםקרוטונים ניתן לאחסן אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחם1rackקודם תכין את הקרוטונים. מניחים את התנור בעמדה האמצעיתקודם תכין את הקרוטונים. מניחים את התנור בעמדה האמצעית6שרימפס וורידיםקרוטוניםקרוטונים0חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'farfalle (פסטת עניבת פרפר)farfalle (פסטת עניבת פרפר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר½ קוביות לחם אינץ מ 1 באגט או קציץ בצק חמוץ½ קוביות לחם אינץ מ 1 באגט או קציץ בצק חמוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבמעבד מזון, לשלב את תהליך בזיליקום, פטרוזיליה וגרלי בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבבבמעבד מזון, לשלב את תהליך בזיליקום, פטרוזיליה וגרלי בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבב1חבורה1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1כדי שן שום בינוני, טחון או לחוץ באמצעות כותש שוםכדי שן שום בינוני, טחון או לחוץ באמצעות כותש שום1שן שום, קלופים ומרוסקיםשן שום, קלופים ומרוסקים2שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים6שרימפס וורידיםקרוטונים שום חדוריםקרוטונים שום חדורים0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי6שרימפס וורידיםקל לעשות משולבת ארוחת ערבקל לעשות משולבת ארוחת ערב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםמוסיפים את השום המנופץ לשמן הזית ונותנים לשבת 20 דקות להחדיר את השמן עם טעם השוםמוסיפים את השום המנופץ לשמן הזית ונותנים לשבת 20 דקות להחדיר את השמן עם טעם השום32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1חבורהפטרוזיליה איטלקית (כ-2 כוסות) שטופה ומתייבשתפטרוזיליה איטלקית (כ-2 כוסות) שטופה ומתייבשת6שרימפס וורידיםיחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים או ערב נהדריחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים או ערב נהדר6שרימפס וורידיםפסטופסטו1קטןמניחים את צנוברים במחבת יבשה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. הגדר בצדמניחים את צנוברים במחבת יבשה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. הגדר בצד6שרימפס וורידיםפתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעד 4 ראשים בינוניים-קטנים של חסה או 2 ראשים גדוליםעד 4 ראשים בינוניים-קטנים של חסה או 2 ראשים גדולים1השארלשטוף ולייבש אותם היטב באמצעות טווה סלט ולקרוע אותם לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' (9 או 10 כוסות. מניחים אותם לתוך המקרר במשך 15 דקות כדי להירגעלשטוף ולייבש אותם היטב באמצעות טווה סלט ולקרוע אותם לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' (9 או 10 כוסות. מניחים אותם לתוך המקרר במשך 15 דקות כדי להירגע6שרימפס וורידיםהלבשההלבשה1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר201225 בפברואר, מתכונים25 בפברואר, מתכונים1מחממים את התנור מעלותמחממים את התנור מעלות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(אודות , ארוז) שטוף יבש שטוף(אודות , ארוז) שטוף יבש שטוף