קל צ'ילה Rleno Bake
לך לחנות ותביא חלב, אבקת צ'ילי, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Easy צ'ילה Relleno אופים, הגדול ביותר בעולם צ'ילה Relleno (עשה קל), ו חביתת Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 12x8 - או 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, ביצים וחלב עם להקציף עד שיישארו רק גושים זעירים.
יוצקים חצי הבלילה לתוך צלחת אפייה.
מפזרים 1 כוס הגבינה. תערובת בשר בכפית שווה על גבי גבינה. באמצעות סכין חיתוך, לחתוך לאורך לחתוך קצה ארוך של כל צ ' ילה; לפתוח ולסדר שטוח על תערובת בשר, חופפים במידת הצורך.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
יוצקים הבלילה נותרת על גבי לכסות.
אופים חשוף 25 עד 35 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב בהיר.