לך לחנות ותביא חלב, אבקת צ'ילי, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Easy צ'ילה Relleno אופים, הגדול ביותר בעולם צ'ילה Relleno (עשה קל), ו חביתת Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. Spray 12x8 - או 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, ביצים וחלב עם להקציף עד שיישארו רק גושים זעירים.
מפזרים 1 כוס הגבינה. תערובת בשר בכפית שווה על גבי גבינה. באמצעות סכין חיתוך, לחתוך לאורך לחתוך קצה ארוך של כל צ ' ילה; לפתוח ולסדר שטוח על תערובת בשר, חופפים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
6
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
יוצקים הבלילה נותרת על גבי לכסות.
8
אופים חשוף 25 עד 35 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב בהיר.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Cava Mestres Reserva Brut 1312. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.