קל תפוחי אדמה מתוקים ופלפל חשיש עם ביצים
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? קל תפוחי אדמה מתוקים ופלפל חשיש עם ביצים יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פלפל, בטטה, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה, פלפל וחשיש צ'וריסו עם ביצים מטוגנות, שישיטו פלפל תפוחי אדמה חשיש עם ביצים מטוגנות, ו עוגות תפוחי אדמה עם ביצים מטוגנות וטורקיה-פלפל אדום חשיש.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר גדול ומכסים במים קרים, מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 5 דקות.
מחממים שמן ברזל יצוק גדול או מחבת לא מקל על חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים תפוחי אדמה מנוקזים ומתפשטים לשכבה זוגית. מבשלים עד שחום היטב בצד הראשון, על 5 דקות.
מוסיפים פלפלים ובצל וזורקים עם כף עץ לשלב. המשך לבשל, ומאפשר תחתית הירקות לחום. הפוך ירקות וזרוק אותם עם כף עץ כדי לחשוף חלקים חדשים לתחתית המחבת עד משחימים היטב בכל רחבי, על 10 דקות בסך הכל. מערבבים עלי טימין ורוטב חם, מבשלים עד ריחני (כ -30 שניות), ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
לעשות ארבע בארות רדודות על פני השטח של חשיש ולשבור ביצה לתוך כל אחד.
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים עד שהביצים בקושי מוגדרות אבל עדיין נוזלות, בערך 5 דקות.