קלאסי ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר טחון, בצל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיחשב יקר למדי, עולה מסביב $ 3.87 למנה. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
לטגן עד רך, 8-10 דקות.
4
מוסיפים בשר בקר, עגל ופנצ ' טה; מטגנים, נפרדים מכף, ללא שיער, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
להוסיף יין; להרתיח 1 דקה, ערבוב לעתים קרובותולגרד חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להוסיף 2 1/2 כוסות מניות רסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם,עד טעמים להתיך, 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן; בהדרגה להוסיף טוסוס. מכסים את הרוטב עם מכסה קצת אג ' ר ומבשלים על אש נמוכה,ערבוב מדי פעם, עד חלב נספג, כ 45 דקות, להוסיףמניות יותר על ידי 1/4-כוסול לדליל במידת הצורך. לעשות קדימה: ראגו יכול bemade 2 ימים קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות keepchilled. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מתבלים במלח; addpasta ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד 1 דקה לפני אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
להעביר ראגו למחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה.
11
מוסיפים פסטה וזורקים למעיל. מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים בכףמלאים אם הרוטב נראה יבש.מחלקים פסטה בין צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב