קלדרטה (בשר פיליפיני ונזיד צ'וריסו)
קלדרטה (בשר פיליפיני ונזיד צ'וריסו) הוא תבשיל פיליפיני ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך תפוחי אדמה, מלח, נקניק צ'וריסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל שעועית מונג פיליפיני, Pakbet של פול קווי (Pinakbet, תבשיל ירקות פיליפיני), ו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך.
הוראות
מערבבים צ 'אק בשר, צ' וריסו, שום, חומץ, ורוטב סויה במחבת מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים עד צ ' אק בשר משחימים ונוזל מצטמצם, כ 20 דקות.
מחממים שמן זית בסיר מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ופלפל ירוק בשמן החם עד שהבצל שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים עד שהנוזל מופחת מעט, 3 עד 5 דקות.
מערבבים תערובת בקר-צ ' וריסו לתוך תערובת רוטב עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה, אפונה, מלח ופלפל לנזיד; ומבשלים עד שהבשר רך ותפוחי אדמה מבושלים דרך, 20 עד 30 דקות.