קליפורניה פיצה מטבחים ברביקיו סלט עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 841 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי בזיליקום, רזה-בצל ירוק, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו סלט קצוץ עוף קליפורני במטבח פיצה קליפורניה, פיצה קליפורניה פיצה מטבח תאילנדי עוף פיצה, ו קליפורניה פיצה מטבח ברביקיו עוף פיצה לטבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את רצועות טורטייה מטוגנות: במחבת עמוקה, כבדה, לחמם כמה סנטימטרים של שמן צמחי לטמפרטורה של 375 מעלות. עבודה בקבוצות אם יש צורך למנוע צפיפות, בזהירות להוסיף את רצועות טורטייה שמן חם, הצללה אותם עם skimmer מתכת או כפית מחוררת. מטגנים את רצועות טורטייה עד זהב שווה, 1 עד 2 דקות. בזהירות להרים אותם עם skimmer או כף מחורץ ולהעביר אותם מגבות נייר כדי לנקז מגניב. תניח בצד. uncovered.To הפוך את רוטב חוות עשבי הגן: בקערת ערבוב, להשתמש במזלג כדי לערבב יחד את החרדל ומים קרים, ויוצרים משחה. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
רוטב ראנץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוף
Skimmer
2
הוסף את שאר חומרי ההלבשה לקערה, באמצעות מיקסר חשמלי כף יד במהירות נמוכה או מקצף, להתמזג יחד רק עד חלקה, דואג לא לשלב יותר מדי אוויר לתוך ההלבשה. מכסים בניילון נצמד refrigerate.To הפוך את השום בגריל ועוף ברביקיו: Preheat גריל stovetop או broiler. בקערת ערבוב, מערבבים יחד את שמן הזית, שום, רוטב סויה ומלח. הפעל את חזה העוף במרינדה זו ולהשאיר להשרות בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות. גריל או לצלות את חזה העוף עד מבושל דרך, 5 עד 6 דקות לכל צד. צ ' יל ביסודיות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעית
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
חותכים את חזה העוף לקוביות 3/4 אינץ', בקערה, לזרוק עם רוטב ברביקיו מעיל היטב. מכסים בניילון נצמד refrigerate.To הפוך את הסלט: בקערת ערבוב גדולה, לזרוק יחד את החסה, בזיליקום, jicama, גבינת מונטריי ג ' ק, שעועית, תירס, כוסברה, רוטב, וחצי רצועות טורטייה מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
רצועות טורטיה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
Jicama
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תוספות, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעית
4
מעבירים את הסלטים לצלחות צוננות. הקיפו כל סלט עם עגבניות חתוכות לקוביות ורצועות טורטיה מטוגנות שנותרו. למעלה כל סלט עם חתיכות של עוף ברביקיו שום בגריל לטפטף את העוף עם רוטב ברביקיו.