קליפות פאי פטה בריזה
קליפות פאי פטה בריזה הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלמון ביצה, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קרום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: פטה בריסי, גאלט ופאי ידיים, תפוח-עוגת אוכמניות עם "עלים בסתיו" Pate Brisee, ו פאי תפוחים קלאסי עם קרום פטה בריזה הפאי הטוב ביותר בייקוף 20.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את חלמון הביצה ואת הדופק עד הבצק מתפורר.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; ללוש 3 פעמים עד שזה פשוט מגיע יחד. ללטף את הבצק לשני דיסקים. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות או לילה.
על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל כל דיסק החוצה לסיבוב 12 אינץ'. להתאים כל סיבוב לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. לקצץ את הבליטה כדי 1 אינץ ' ולקפל את הקצה תחת עצמו, ואז crimp דקורטיבי. להכניס למקרר עד המשרד.
הפוך קדימה: הבצק יכול להיות קפוא במשך 1 חודש. קליפות העוגה ניתן בקירור בן לילה.