קליפות תפוחי אדמה canapé בשר עם איולי אבוקדו יוגורט
קליפות תפוחי אדמה canapé בשר עם איולי אבוקדו יוגורט נטול גלוטן, מתאבנים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. לך לחנות ותביא רוסטביף, ראסט אפיית תפוחי אדמה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה צ'דר עם קרם אבוקדו, ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה ממולאות בצ'דר עם קרם אבוקדו, ו חטיפי סופרבול: עורות תפוחי אדמה מתוקים אבוקדו צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375-אף, דוקרים תפוחי אדמה במזלג.
אופים תפוחי אדמה 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד מכרז.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לאורכו לחצאים; בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב 1/4 אינץ ' פגזים.
חותכים כל קליפה תפוחי אדמה לתוך 2 טריזים.
בקערה קטנה, אבוקדו מחית; להוסיף יוגורט, שום, כוסברה, 1/2 כפית של תיבול גריל ומיץ לימון; לערבב היטב.
למעלה כל טריז תפוחי אדמה עם כ 1 תערובת אבוקדו כף ופרוסת בשר בקר; מפזרים צמרות עם הנותרים 1 כפית תיבול גריל.
מקשטים עם טריז עגבניות, אם תרצה, כוסברה sprig.