קליפת אניס שוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. אם $1.03 למנה נופל בתקציב שלך, קליפת אניס שוקולד יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך זרעי אניס, משמשים, דובדבנים טארט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), שוקולד אניס קאנולי, ו שוקולד טבול ביסקוטי אניס (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה קטן עם רדיד וצינה.
טוחנים אניס דק במטחנת קפה/ספייס חשמלית.
מערבבים יחד דובדבנים, משמשים, אגוזי קשיו.
ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת קטנה מעל סיר קטן של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד חלקה.
מערבבים חצי אניס של פירות וכפית על מרכז גיליון אפייה.
מורחים עם מרית גומי לתוך בערך 10 על ידי מלבן 5 אינץ ומפזרים תערובת פירות הנותרים, לחיצה קלה כדי לעזור לדבוק.
להירגע עד המשרד, כ -30 דקות, ואז לשבור לחתיכות.
* לנבוח שומר, מכוסה ומקורר, 1 שבוע.