קליפת בראוני
קליפת בראוני המתכון מוכנה בעוד כ-35 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1166 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם קמח - הקפד לאוורר ומערבבים לפני המדידה, אבקת הקקאו של הרשי, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. נסו עוגת גבינה עם קליפת מנטה ועוגת בראוני, קליפת הבלילה בראוני מומיה, ו צ'ואי שוקולד בראוני קליפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה 13×18 אינץ ' חובה כבדה עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערת ערבוב, לטאטא את החלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה לטאטא את הסוכר, ואז לטאטא את אבקת הקקאו, שמן ווניל עד חלקה.
לטאטא את המלח ואבקת האפייה (לוודא אבקת האפייה לא clump), ולאחר מכן לטאטא את אבקת חלב דל שומן.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים כוס ½ של שבבי השוקולד.הבלילה ריקה על גיליון עוגיות מרופדת להתפשט דק ככל האפשר באמצעות האחורי של כף או מגרד.
מפזרים עוד כמה שבבי שוקולד לאזורים שבהם הם לא התקבצו יחד (הצ ' יפס נוטים להתאסף). זכור לנסות להפוך את הקליפה רזה ככל האפשר.
אופים על המדף המרכזי במשך 20 דקות.
הסר מהתנור. עם חותך פיצה או סכין, לחתוך לחתיכות בלי להפריד - אתה רוצה רסיסים, דומה למה שהיית מקבל אם עושה בוטנים פריכים. חזור לתנור למשך 5 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. תתפרק. בשלב זה, זה צריך להיות פריך לחלוטין. אם אתה נשאר עם כמה עבה, לעיס, חתיכות, להחזיר אותם לתנור ואופים ב 250 במשך 20 דקות, ואז מחדש מגניב. אם הבלילה שלך רזה מספיק בפעם הראשונה, אתה לא צריך את המאפה השני.