קליפת טופי שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קליפת טופי שקדים. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו פשטידת דלעת עם קליפת שוקולד-שקדים ורוטב טופי, קליפת פופקורן טופי, ו קליפת בייגלה טופי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות ושמן תבנית אפייה גדולה.
במחבת אפייה גדולה מורחים שקדים באופן שווה וטוסט באמצע התנור, תוך ערבוב אגוזים באמצע הקלייה עד הזהב, כ -10 דקות.
בסיר כבד 3 ליטר להביא חמאה, סוכר, מים, מיץ לימון, וניל, ומלח לרתיחה על חום מתון, ערבוב עם כף עץ. מרתיחים תערובת, מבלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד זהב עמוק, על 12 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים בשני שלישים מהשקדים. מיד לשפוך טופי על תבנית אפייה עם מרית אופסט להפיץ לתוך שכבה דקה. בזהירות להעביר גיליון אפייה (זה יהיה חם מאוד) כדי מתלה טופי מגניב.
קוצצים שוקולד. בדוד כפול או קערת מתכת קטנה להגדיר מעל סיר של מים בקושי רותחים להמיס שוקולד, ערבוב עד חלקה.
יוצקים שוקולד על טופי מקורר להפיץ באופן שווה עם מרית אופסט.
מפזרים טופי עם שקדים שנותרו. צ ' יל טופי, חשוף, עד המשרד, על 1 שעה.
לשבור טופי לחתיכות 2 אינץ ' של " לנבוח."הקליפה שומרת, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב או מקורר, 1 שבוע.