קליפת עוגיות שיבולת שועל פריכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קליפת עוגיות שיבולת שועל פריך. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 120 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך וניל, דגני אורז, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל: פריך, לעיס, שלמות עוגיות, קליפת מנטה פריכה, ו קליפת עוגיות שוקולד.
הוראות
תנור חום עד 350°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, מערבבים חמאה, סוכר חום, סוכר מגורען ווניל. מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בעדינות שיבולת שועל ודגנים. על גיליון עוגיות, לחץ על הבצק לתוך מלבן 12x10 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה. (הבצק יתפורר בהתחלה.)
אופים 20 דקות או עד מוצק וזהוב חום. מגניב 10 דקות; להסיר מתלה קירור עם נייר קלף עדיין מחובר. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות. לשבור עוגייה לחתיכות לא סדירות. לטבול בשוקולד מותך.