קליפת פאי אפויה בחמאה
קליפה אפויה חמאה היא צמחוני קרום. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, מי קרח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוף אפוי במעטפת עוגה, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו פירות טריים במעטפת טורטייה אפויה.
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח ומלח ודופק להתמזג.
מוסיפים את חתיכות חמאה ודופק רק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את מי הקרח ואת הדופק עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות לטפוח אותו לדיסק 6 אינץ'. לעטוף את הדיסק פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות או לילה.
על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק לסיבוב 11 אינץ'. להתאים את הבצק לתוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ 'לקצץ את הבליטה עד 1 אינץ'. מקפלים את הבליטה ואת crimp את הקצוות. לדקור את התחתית בכמה מקומות עם מזלג. להכניס למקרר עד המשרד, כ -10 דקות.
קו מעטפת העוגה עם גיליון של רדיד המשתרע 2 אינץ ' מעבר צלחת העוגה. ממלאים את הקליפה עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים במשך 30 דקות, או עד הקצוות הם זהב קל.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים את הקליפה במשך כ 10 דקות יותר, או עד הזהב מבושל דרך.