קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קליפת פופקורן טופי

קליפת פופקורן טופי
טופי פופקורן לנבוח דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 637 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך שוקולד חלב, שוקולד, שקיות טופי פופקורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קליפת טופי שקדים, קליפת בייגלה טופי, ו קליפת טופי בייגלה.

הוראות

1
קו מגש אפייה 20 x 30cm עם אפיית קלף. ממיסים את שוקולד חלב ושוקולד לבן בנפרד, ולאחר מכן מאפשרים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
יוצקים את רוב השוקולד על המגש, בערך מתערבלים יחד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
מפזרים מעל פופקורן טופי, ואז טפטוף על החלב שנותר שוקולד לבן, וצינה עד סט. לפרוץ לחתיכות גדולות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
טופי.טופי.
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לנבוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.