קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

קלמרי בלילת בירה עם שום-מיונז לימון

קלמרי בלילת בירה עם שום-מיונז לימון
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קלמרי מוכה בירה עם שום-מיונז לימון, צ'יפס סקווש בלילת בירה עם מיונז לימון, ו סרדינים בלילת בירה עם מיונז ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף היטב דיונון; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
2
חותכים לטבעות 1/4 אינץ'; מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים 2 שיני שום קצוצות, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מערבבים למעיל. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 30 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4
בינתיים, בקערה עמוקה, לערבב 1 כוס הקמח, שמן זית, 1 1/2 כפיות מלח, פלפל אדום ופלפל שחור לפי הטעם. לאט להוסיף בירה, ערבוב בעדינות עד הבלילה חלקה. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
במעבד מזון, מיונז מקום, שן שום 1 ומיץ לימון. כיסוי; תהליך עד השום קצוץ תערובת מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
העברה לקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל שחור. מערבבים בזיליקום. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בטיגון עמוק או סיר כבד, חום 2 אינץ ' שמן צמחי ל 191°. בקערה רדודה, המקום שנותר 1 כוס קמח. לטבול דיונון טבעות קמח, מתנער עודף, ואז מעיל לחלוטין עם בלילת בירה. מטגנים דיונון בקבוצות בשמן חם עד חום זהוב עמוק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מגישים קלמרי חם עם שום-מיונז לימון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט