קלמרי בלילת בירה עם שום-מיונז לימון
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קלמרי מוכה בירה עם שום-מיונז לימון, צ'יפס סקווש בלילת בירה עם מיונז לימון, ו סרדינים בלילת בירה עם מיונז ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף היטב דיונון; לטפוח יבש.
חותכים לטבעות 1/4 אינץ'; מניחים בקערה בינונית.
מוסיפים 2 שיני שום קצוצות, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מערבבים למעיל. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 30 דקות כדי להשרות.
בינתיים, בקערה עמוקה, לערבב 1 כוס הקמח, שמן זית, 1 1/2 כפיות מלח, פלפל אדום ופלפל שחור לפי הטעם. לאט להוסיף בירה, ערבוב בעדינות עד הבלילה חלקה. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות.
במעבד מזון, מיונז מקום, שן שום 1 ומיץ לימון. כיסוי; תהליך עד השום קצוץ תערובת מעורבב.
העברה לקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל שחור. מערבבים בזיליקום. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
בטיגון עמוק או סיר כבד, חום 2 אינץ ' שמן צמחי ל 191°. בקערה רדודה, המקום שנותר 1 כוס קמח. לטבול דיונון טבעות קמח, מתנער עודף, ואז מעיל לחלוטין עם בלילת בירה. מטגנים דיונון בקבוצות בשמן חם עד חום זהוב עמוק, על 2 דקות.
מגישים קלמרי חם עם שום-מיונז לימון.