זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: קלמרי ממולא טעים בהחלט, ירקות שורש אפוי טעים לחלוטין, ו פשוט טעים ופשוט עגבניות, בזיליקום, שום פסטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את צינורות קלמרי להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
צינורות דיונון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל, 6 שיני שום, שרימפס, בשר סרטנים ומיץ לימון. כפית חלק מתערובת זו לתוך כל צינור דיונון ולאטום את הקצוות על ידי 'תפירה'עם קיסם. מסדרים בשכבה אחת בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
צינורות דיונון
בשר סרטנים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים גבינת שמנת 2 שיני שום. מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים עד מחומם דרך ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים את גבינת פרמזן ופלפל.