קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

קלמרי ממולא עם אפונה ועגבניות מיובשות

קלמרי ממולא עם אפונה ועגבניות מיובשות
צריך מוצרי חלב חינם ו pescatarian hor d ' oeuvre? קלמרי ממולא עם אפונה ועגבניות מיובשות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, עלי טימין, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: סלמון טליאטלה שמנת עם אפונה גן ועגבניות מיובשות, חזה עוף ממולאים W / גבינת עיזים ועגבניות מיובשות, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים ממולאים בפטה, זיתים ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח. תארגנו אמבט קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
קרחקרח
3
מוסיפים את האפונה ומוחקים אותם במשך 30 שניות, ולאחר מכן לנקז ומיד לצלול לתוך אמבט הקרח. לאחר מקורר, לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
קרחקרח
4
נקה את הקלמרי.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
5
הסר את הזרועות, דק לקצוץ אותם, ולהניח בצד.
6
להסיר את הקרביים, להיזהר לא לחתוך את הבטן.
7
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את חתיכות זרוע calamari ומבשלים עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
9
מוסיפים את האפונה, שום, ועגבניות מיובשות ומערבבים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
שוםשום
אפונהאפונה
10
מוסיפים פירורי לחם ומערבבים למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים פטרוזיליה. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
11
לדחוף תערובת לחם לתוך כל קלמרי עד מלא מקום 12 על ידי 8 אינץ כלי חרס צלחת (רק גדול מספיק כדי להחזיק קלמרי ורוטב).
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
לחםלחם
רוטברוטב
12
מוסיפים יין ורוטב עגבניות ומערבבים להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ייןיין
13
אופים במשך 35 דקות, ואז להסיר, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
16
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
17
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד שישה חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח