צריך מוצרי חלב חינם ו pescatarian hor d ' oeuvre? קלמרי ממולא עם אפונה ועגבניות מיובשות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, עלי טימין, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: סלמון טליאטלה שמנת עם אפונה גן ועגבניות מיובשות, חזה עוף ממולאים W / גבינת עיזים ועגבניות מיובשות, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים ממולאים בפטה, זיתים ועגבניות מיובשות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח. תארגנו אמבט קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
קרח
3
מוסיפים את האפונה ומוחקים אותם במשך 30 שניות, ולאחר מכן לנקז ומיד לצלול לתוך אמבט הקרח. לאחר מקורר, לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה
קרח
4
נקה את הקלמרי.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
5
הסר את הזרועות, דק לקצוץ אותם, ולהניח בצד.
6
להסיר את הקרביים, להיזהר לא לחתוך את הבטן.
7
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיף את חתיכות זרוע calamari ומבשלים עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
9
מוסיפים את האפונה, שום, ועגבניות מיובשות ומערבבים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
שום
אפונה
10
מוסיפים פירורי לחם ומערבבים למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים פטרוזיליה. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
פטרוזיליה
11
לדחוף תערובת לחם לתוך כל קלמרי עד מלא מקום 12 על ידי 8 אינץ כלי חרס צלחת (רק גדול מספיק כדי להחזיק קלמרי ורוטב).
מרכיבים שתצטרך
דיונון
לחם
רוטב
12
מוסיפים יין ורוטב עגבניות ומערבבים להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
יין
13
אופים במשך 35 דקות, ואז להסיר, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
16
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
17
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד שישה חודשים במקפיא.