קלפוטיס פירות בגריל
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? קלפוטיס פירות בגריל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קלפוטיס פירות בגריל, פירות בגריל, ו פירות בגריל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מתנע ארובה, לבניות פחם טבעיות וגריל קומקום
ממלאים 1 מתנע ארובה גדול עם לבניות פחם ואור. לאחר שהגחלים לבנות אפרוריות, העבירו לגריל קומקום והתפשטו באופן שווה. הגדר באח על גחלים.
מברישים קלות את כל דפנות הפירות בשמן וצולים במשך 1 1/2 דקות מכל צד.
מוציאים מהגריל לקרש חיתוך וחותכים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. משמנים קלות את תחתית ודפנות התנור ההולנדי ומורחים את הפירות באופן שווה על הקרקעית.
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הביצים והסוכר עד שהם מקציפים ומבהירים בצבע, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקמח ומקציפים רק כדי לשלב.
מוסיפים את החלב והווניל ומקציפים.
יוצקים את הבלילה על הפרי ומכסים במכסה. בזהירות להגדיר 22 עד 23 גחלים על המכסה ולהשאיר רק 18 עד 19 גחלים מתחת לסורג. אם יש לכם יותר גחלים מזה, הוציאו אותם מהגריל או דחפו אותם לקצוות כך שהם לא יהיו ישירות מתחת לתנור ההולנדי. הגדר את התנור ההולנדי על הסורג, 2 אינץ ' מעל ישירות מעל הגחלים. מבשלים 20 עד 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב וסכין המוחדרת באמצע יוצאת נקייה. הניחו לקלאפוטיס להתקרר במשך 30 דקות לפני שמוציאים מהתנור ההולנדי לצלחת הגשה. פורסים ומגישים..
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור קלפוטיס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.