קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קלפוטיס פירות בגריל

קלפוטיס פירות בגריל
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? קלפוטיס פירות בגריל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קלפוטיס פירות בגריל, פירות בגריל, ו פירות בגריל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מתנע ארובה, לבניות פחם טבעיות וגריל קומקום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
ממלאים 1 מתנע ארובה גדול עם לבניות פחם ואור. לאחר שהגחלים לבנות אפרוריות, העבירו לגריל קומקום והתפשטו באופן שווה. הגדר באח על גחלים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברישים קלות את כל דפנות הפירות בשמן וצולים במשך 1 1/2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוציאים מהגריל לקרש חיתוך וחותכים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. משמנים קלות את תחתית ודפנות התנור ההולנדי ומורחים את הפירות באופן שווה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הביצים והסוכר עד שהם מקציפים ומבהירים בצבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את הקמח ומקציפים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים את החלב והווניל ומקציפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את הבלילה על הפרי ומכסים במכסה. בזהירות להגדיר 22 עד 23 גחלים על המכסה ולהשאיר רק 18 עד 19 גחלים מתחת לסורג. אם יש לכם יותר גחלים מזה, הוציאו אותם מהגריל או דחפו אותם לקצוות כך שהם לא יהיו ישירות מתחת לתנור ההולנדי. הגדר את התנור ההולנדי על הסורג, 2 אינץ ' מעל ישירות מעל הגחלים. מבשלים 20 עד 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב וסכין המוחדרת באמצע יוצאת נקייה. הניחו לקלאפוטיס להתקרר במשך 30 דקות לפני שמוציאים מהתנור ההולנדי לצלחת הגשה. פורסים ומגישים..
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור קלפוטיס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.