קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

קלצונה ארטישוק תרד

קלצונה ארטישוק תרד
Calzones ארטישוק תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. אם יש לכם תיבול, עגבניות משומר, בצק פיצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: עוף, תרד וארטישוק Calzones (גודל אישי), נקניק וארטישוק Calzones, ו שלוש גבינה וארטישוק Calzones.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מגלגלים כל בצק פיצה על סדין עוגיות, ולחצות כל צלב חכם.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים 1/2 מוצרלה כוס ועד 1/4 של מילוי על כל מלבן. עבודה על רק חצי משטח של כל מלבן של בצק, ואז לקפל את הבצק מעל מילוי וצביטה הקצוות בחוזקה לאטום. עבור חצי ירח "פיצריה" להסתכל calzones שלך, תל מילוי לתוך חצי ירח צורה, לקפל בצק מעל הקצוות לקצץ העליון של הבצק כדי לעקוב אחר הצורה המעוגלת, ואז חותם קצוות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
לקשור רצועות של שאריות בצק בקשרים, מברשת עם שמן שום ומפזרים גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
אופים קשרים עם calzones.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אם הבצק שלך דמעות, להסיר קצת מהמילוי ולתקן. חזור על התהליך, ריווח calzones באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים את calzones במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים calzones עם עגבניות חמות או רוטב פיצה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
הערה של קוק: להקפיא כל מילוי שנותר במיכל פלסטיק קטן ולהשתמש בו כדי למלא חזה עוף ביום אחר.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
11
מוסיפים שמן זית לסיר בינוני על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מוסיפים שום ופלפל מרוסק לשמן הזית המחומם; כאשר פלפל מצליף ושום רוחש, מערבבים עגבניות מרוסקות. רוטב העונה עם מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים. מבשלים חמש דקות ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.