קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

קלצונה עם רוטב פסטה

קלצונה עם רוטב פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Calzones עם רוטב פסטה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1198 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, תיבול, רוטב פסטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הגבינה curd אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינת קוטג'תות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: קלצונה ברוטב עגבניות איטלקי, שלוש גבינות חזיר Calzones עם רוטב מרינרה תוצרת בית, ו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים עד מעורבב. מערבבים פפרוני ופרוסות גבינה קצוצות.מחלקים כל פיצה קרום לתוך 2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2
מגלגלים כל מנה בצק למעגל 7 אינץ'.כפית 1/2 תערובת גבינת קוטג ' כוס במרכז כל מעגל. מקפלים בצק על מילוי, הקשה על הקצוות לאטום; מניחים על גיליון אפייה מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות. זין בצק כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
מגישים calzones עם רוטב פסטה חם.* בשר חזיר מבושל קצוץ ניתן להחליף לפרוסות פפרוני.רוטב פסטה:.בצל קצוץ ושום בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 10 דקות או עד הבצל רך. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות ומרכיבים הנותרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 שעות. מחלקים למנות מתכון; ומקפיאים את שאר המנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
רוטב פסטהרוטב פסטה
חזיר מבושלחזיר מבושל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2קילוגרםעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד11 כף אורגנו מיובשמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש42 כפות חמאה מומסתגבינת מונטריי ג'ק, קצוצהגבינת מונטריי ג'ק, קצוצה2smallsבצל, קצוץבצל, קצוץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פסטה, מופשררוטב פסטה, מופשר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסק יבשפלפל אדום מרוסק יבש99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוסות פפרוני חבילה, קצוץפרוסות פפרוני חבילה, קצוץ567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קרום cansrefrigerated פיצה מוכןקרום cansrefrigerated פיצה מוכן11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.