קלציונה קלה
קל תחתונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 492 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, שיני שום, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קלציונה קלה, קל עוף קל, ו קל 7-גבינה Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים עגול הקרקע, בצל, ושום במחבת גדולה על חום בינוני עד בשר טחון מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב. חזור למחבת; מערבבים ב 1/2 כוס רוטב ספגטי ותבלינים איטלקי.
פרוס כיכר צרפתית; להתגלגל לכיכר 16 אינץ'.
חותכים ל 4 ריבועים; כף 1/2 כוס תערובת עגולה לתוך מרכז כל ריבוע. מעל כל אחד עם פרוסת גבינת מוצרלה. מקפלים כדי ליצור משולש, הקשה על הקצוות כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 400 במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה.
מגישים עם רוטב ספגטי שנותר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו פטריות ראגו & פלפל ירוק רוטב פסטה בסגנון גושי גינה לרוטב spagetti.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.