Calzones קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 19 אוהדים. אם יש לכם בצל, ארוחת בוקר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קל פיצה Calzones, קל עוף קל, ו קל 7-גבינה Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הלחמניות הקפואות (או כיכרות לחם קפואות) על תבנית אפייה להפשרה. מכסים במגבת תה ולתת להפשיר ולעלות במשך 2 עד 3 שעות.
כאשר הנקניק הוא מגניב, מערבבים אותו לתוך תערובת הגבינה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
כשהגלילים מופשרים ועולים, מגלגלים אותם על משטח מקומח קלות עד שנייר דק. כף 3 עד 4 כפות של המילוי על חצי מעגל הבצק. מקפלים חצי מהבצק על עצמו, ולאחר מכן לוחצים על הקצוות כדי לאטום.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.