קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

קלציונה קלה

קלציונה קלה
Calzones קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 19 אוהדים. אם יש לכם בצל, ארוחת בוקר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קל פיצה Calzones, קל עוף קל, ו קל 7-גבינה Calzones (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הלחמניות הקפואות (או כיכרות לחם קפואות) על תבנית אפייה להפשרה. מכסים במגבת תה ולתת להפשיר ולעלות במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצלים ומאפשרים לבשל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיף את הנקניק ומבשל עד חום, מתפורר את הנקניק כפי שאתה מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
7
מוסיף את תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
הסר מהמחבת ולאפשר להתקרר על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בקערה נפרדת, לשלב את ריקוטה, מוצרלה, פרמזן, מלח, קצת פלפל, פטרוזיליה ו 2 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
כאשר הנקניק הוא מגניב, מערבבים אותו לתוך תערובת הגבינה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
כשהגלילים מופשרים ועולים, מגלגלים אותם על משטח מקומח קלות עד שנייר דק. כף 3 עד 4 כפות של המילוי על חצי מעגל הבצק. מקפלים חצי מהבצק על עצמו, ולאחר מכן לוחצים על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מברישים את פני השטח של כל קלצונה עם ביצה מוכה, ולאחר מכן אופים עד חום נחמד וזהוב, 10 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים עם רוטב מרינרה חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
14
מוסיפים כף או כך של שמן זית למחבת חמה על חום בינוני גבוה ולזרוק את השום ובצל קצוץ ולתת להם מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
עכשיו להוסיף את היין (או מרק עוף), לטאטא כדי deglaze התחתון של המחבת. מבשלים עד הנוזל מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים את העגבניות הכתושות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
17
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וקורט של סוכר. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
18
לקראת סוף תהליך הבישול, קוצצים את הפטרוזיליה והזיליקום הטריים ומוסיפים אותו לרוטב לפי הטעם, תוך ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחורפלפל שחור454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוחת בוקר או נקניק איטלקיארוחת בוקר או נקניק איטלקי12 כפיות אבקת שום8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות1קילוגרםאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול16לחמניות קפואות, בלתי עלו כולו ארוחת ערב (אני משתמש רודוס, יכול גם להשתמש כיכרות לחם קפואות)לחמניות קפואות, בלתי עלו כולו ארוחת ערב (אני משתמש רודוס, יכול גם להשתמש כיכרות לחם קפואות)2ביצים שלמות בתוספת 1 ביצה שלמה, הוכהביצים שלמות בתוספת 1 ביצה שלמה, הוכה1השארבזיליקום טריבזיליקום טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1השארפטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחוןמלח ופלפל טחון1חתיכות טופי הית' ברתיבול איטלקיתיבול איטלקי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1( חצילים)בצל בינוני שלם, חתוך לקוביותבצל בינוני שלם, חתוך לקוביות1בצל קטן עד בינוני, קצוץבצל קטן עד בינוני, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ריקוטה חלב מלאריקוטה חלב מלא1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (או מרק עוף)יין לבן (או מרק עוף)3ציפורןל 4 שיני שום שלמות, טחוןל 4 שיני שום שלמות, טחון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.