קמח תירס ועוגיות דומדמניות עם סירופ תפוחים-קינמון
קמח תירס ועוגיות דומדמניות עם סירופ תפוחים - קינמון הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לי תפוחים, מיץ תפוחים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות פטל ואוכמניות עם סירופ וניל-לימון, פנקייק קינמון תפוח מלא עם סירופ קינמון, ו קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים מרכיבים סירופ בסיר גדול עד מופחת 3/4 כוס.
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים דומדמניות. מערבבים יחד יוגורט וביצים עם מזלג בקערה אחרת ומערבבים לתוך תערובת קמח עם חמאה מומסת רק עד incorporated.
מחממים מחבת nonstick גדולה ומשומנת קלות על חום נמוך בינוני עד חם.
יוצקים 1/4-אמצעי הבלילה לתוך מחבת בקבוצות, להרכיב 3 1/2 אינץ ' עוגות, ומבשלים כ 3 דקות, או עד תת הם זהב. הפעל ומבשל 1 דקה יותר, או עד הזהב.
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בטמפרטורה של 250 מעלות תוך כדי בישול העוגות הנותרות.
מגישים עוגיות גרידלקה עם סירופ חם.