קנטקי בראון החם
קנטקי הוט בראון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1544 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 139 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, קמח, עגבניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו קנטקי בראון החם, קנטקי בראון החם, ו קנטקי בראון החם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ברוילר או טוסטר אובן גבוה. ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח ומקציפים לשלב. המשך לבשל, לטאטא כל הזמן עד בלונדיני זהוב חיוור, על 1 דקה. לאט לאט לשפוך שמנת כבדה, לטאטא כל הזמן. הבא לרתיחה ולאחר מכן הסר מהחום.
מקציפים בגבינה מגוררת, ואז מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים 1 טוסט פרוסה בתחתית של כל מנה חינם העליון כל אחד עם חצי טורקיה קלוי.
יוצקים חצי מהרוטב על כל כריך, מצופים בו לחלוטין.
מקום תחת broiler עד חום אחיד תוסס, 2 עד 3 דקות.
מניחים 2 פרוסות בייקון בצלב על גבי כל מנה ומפזרים פטרוזיליה ופפריקה.
הוסף 2 פרוסות עגבניות לכל מנה אם משתמשים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי