קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)

קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)
Cannelloni בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן שעועית חמאה (טבעוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית חמאה, יין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: אסקרול מטוגן ושעועית (פוסט אורח), מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, ו בטטה קנלוני.

הוראות

1
מניחים יריעות פסטה בקערה גדולה או בתבנית אפייה ומכסים במים חמים. אפשר להשרות, להסעיר אותם מדי פעם, עד נזיל, לפחות 30 דקות. בינתיים, מניחים פטריות מיובשות במדידה נוזלית 2 ליטר ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים חמים. מיקרוגל על כוח גבוה עד רותח, על 2 דקות. להפריש ולאפשר פטריות להשרות עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים פטריות וסוחטים יבש, שומר נוזל השרייה. בערך לקצוץ פטריות לחתיכות 1/2-עד 1 אינץ
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
בעוד בעבר פטריות להשרות, במקום בטטה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה לא מראה התנגדות כאשר פירסינג עם סכין, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מסננים ומעבירים לקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים סירופ מייפל ו 1 כף שמן זית לעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לחלופין, כדי להפוך ללא מעבד, להעביר תפוח אדמה דרך ricer לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מקציפים בסירופ מייפל ושמן זית ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
חום קנולה או שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים פטריות טריות וספוגות ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד פטריות משחימים היטב על כל הצדדים, על 4 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9
מוסיפים שאלוט, שום, קורנית, ומבשלים, ערבוב והשלכת כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים 1 כפית רוטב סויה ו 2 כפיות מיץ לימון וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
להחזיר מחבת לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים יין לבן ומבשלים, משפשפים חתיכות עם כף עץ. אפשר להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף פטריות השריית נוזל יחד עם שעועית. מבשלים עד מופחת על ידי 1/3, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
13
מוסיפים escarole, נשאר רוטב סויה, ומיץ לימון הנותרים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים עד escarole הוא ריכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אסקרולאסקרול
14
יוצקים שעועית ומסקרול לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
15
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
להעביר גיליונות פסטה לשכבה כפולה של מגבות נייר ולייבש אותם משני הצדדים. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להניח פסטה שטוחה על קרש חיתוך עם הקצה הקצר מקביל לקצה השולחן, להוסיף 1/8th של תערובת תפוחי אדמה ו 1/8th של תערובת פטריות לתחתית 1/4 של הגיליון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
17
מרדדים את הסדין ממך לתוך גליל. חזור עם כל 8 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
18
נסטלה מתגלגל לתוך צלחת אפייה ולחלח צמרות על ידי כפית קצת את המחבת נוזלי מעליהם. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
אופים fo 20 דקות, להסיר לסכל, ולהמשיך לאפות עד צמרות קנלוני הם השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
20
מקום מיד, הצבת שני קנלוני על כל צלחת ומקיפים אותם עם שעועית חמאה אסקרול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
CannelloniCannelloni
אסקרולאסקרול
21
מפזרים פטרוזיליה וטפטוף עם שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
22
לשרת.

מרכיבים

850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית חמאה גדולה, מנוקזת אך לא שטופהשעועית חמאה גדולה, מנוקזת אך לא שטופה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1ראשescarole, עלים ירוקים כהים וקצוות הוסרו ונזרקו, גבעולים ועלים חיוורים נשטפו וחותכים לקטעים 3 אינץescarole, עלים ירוקים כהים וקצוות הוסרו ונזרקו, גבעולים ועלים חיוורים נשטפו וחותכים לקטעים 3 אינץ2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים11 קילו קישואים,שום שן בינוני, טחון (אודותשום שן בינוני, טחון (אודות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון, מחולקמיץ לימון, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות מורל מיובשותפטריות מורל מיובשות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות בר, פרוסות לחתיכות 1/2 אינץפטריות בר, פרוסות לחתיכות 1/2 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה ועוד להגשהשמן זית כתית מעולה ועוד להגשה8גיליונותאטריות לזניה ללא רתיחה שטוחותאטריות לזניה ללא רתיחה שטוחות2(חוֹרֶף)שאלוט קטן, טחון (אודותשאלוט קטן, טחון (אודות2(יכול להיות או להרחיק)רוטב סויה, מחולקרוטב סויה, מחולק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטטה גדולה, קלופים בערך בקוביות (אודותבטטה גדולה, קלופים בערך בקוביות (אודות2(יכול להיות או להרחיק)הרים עלי טימין טרייםהרים עלי טימין טריים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קנולה או שמן צמחיקנולה או שמן צמחי