קנליני ומרק אסקרול עם שמן שום
זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: אסקרול ונזיד שעועית קנליני, אסקרול, שלוש שעועית, ומרק שום קלוי, ו מרק שעועית קנליני עם כרוב ושום-שמן זית קרוסטיני.
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד פריך, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן ולהחזיר את הסיר לחום גבוה בינוני.
מוסיפים את האסקרולה, שום טחון ופלפל אדום כתוש ומתבלים במלח ופלפל שחור. לבשל, ערבוב, עד wilts escarole, על 2 דקות.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, מחית חצי שעועית עם ציר עוף עד חלקה.
מוסיפים את מחית השעועית כולה, בייקון ו 1 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל עד escarole הוא מכרז, על 10 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, לבשל את השום כתוש בשמן על חום מתון עד הזהב; להשליך את השום.
לטפטף את המרק עם שמן שום ומפזרים עם הפרמזן.
המלצה ליין: 1995 כרמים ארוכים סוביניון בלאן או 1995 כרמי סילברדו סוביניון בלאן