Cassatan alla Siciliana (Sicilian Cream Tart) דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, שוקולד, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו Cassatan alla Siciliana (Sicilian Cream Tart), קסאטה סיציליאנה, ו קסאטה סיציליאנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין פאן די ספניה (עוגת ספוג): יש את המרכיבים הבאים בטמפרטורת החדר לפחות שעה לפני האפייה; 6 ביצים, מיץ לימון, גרידת תפוזים ושרי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עוגת ספוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הפרד 6 ביצים והנח את החלבונים בצד. מקציפים חלמונים עד עבה בצבע לימון. הכה בסוכר, מיץ לימון, גרידת תפוזים, ושרי או 1 כפית תמצית שקדים. לנצח עד להקציף.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
לנפות קמח 3 פעמים לקפל לתוך חלמונים ביצים בעדינות אבל ביסודיות. מקציפים את החלבונים עד קצף, מוסיפים מלח, ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לחלמונים.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים הבלילה לתוך אחד ungreased 9 אינץ תבנית האביב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות. מבחן על ידי לחיצה קלה עם קצה האצבע, אם עוגה קפיצים בחזרה בבת אחת זה נעשה. השאירו את העוגה במחבת להתקרר, והפכו אותה על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
לאחר העוגה היא פרוסה מגניב לחלוטין לתוך 3 שכבות ומפזרים שכבות עם רום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
8
כדי לעשות מילוי: לרסק ריקוטה דק מאוד עם הידיים או מחית תפוחי אדמה, להוסיף סוכר 1/2 כוס קונדיטור ופעימה במשך כ 3 דקות עד שמנת. מערבבים 6 כפות רום, שוקולד מתוק מגורר, דובדבנים מסוכרים קצוצים, קינמון ושקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)